Best beoordeelde & voordeligste verhuizer van Alkmaar

Verhuisbedrijf in Alkmaar
Onze verhuizers in Alkmaar
VERHUISMEESTERS
4.7
Gebaseerd op 193 recensies
powered by Google
js_loader

Verhuisbedrijf Alkmaar: Verhuismeesters

Bij Verhuismeesters vindt u een verhuisbedrijf Alkmaar en omgeving. Bij Verhuismeesters staan we klaar voor de verhuizing van zowel particulieren als bedrijven. Voor onze verhuisservice is geen afstand te gek, of dit nou lang, kort of internationaal is. Wij zetten graag dat stapje extra boven normale verhuisbedrijven. Wij zorgen ervoor dat uw spullen veilig en schadeloos worden vervoerd naar de nieuwe locatie door onze professionele verhuizer. Als u meer wil weten over het verhuisbedrijf Alkmaar Verhuismeesters, lees dan snel verder en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.

Ons verhuisbedrijf in de regio Alkmaar is ook actief in BergenCastricumDen HelderDe RijpHeerhugowaardHeilooSchagenSchoorl en Wormerveer.

– of bel –

Verhuizen Alkmaar met ons verhuisbedrijf

Verhuizen naar Alkmaar kan veel gedoe zijn als u het allemaal zelf moet regelen. Schakel daarom verhuisbedrijf Alkmaar in. Onze verhuizers zijn speciaal opgeleid door ons eigen verhuis opleidteam en daardoor kunnen zij uw inboedel snel en schadevrij verhuizen. Ondanks dat onze verhuisservice Alkmaar zo snel mogelijk werkt, gaan we voorzichtig om met uw spullen en zorgen we ervoor dat alles schadeloos aankomt op het nieuwe adres. Stuk voor stuk gaat onze verhuizer uit Alkmaar zorgvuldig om met uw eigendommen. Wij kunnen onze verhuizers 7 dagen per week voor u inzetten, op verschillende tijden. Daarnaast blijven de verhuizers van ons verhuisbedrijf Alkmaar u helpen tot u tevreden bent over het verhuizen in de gemeente.

Complete verhuizing Alkmaar

Een verhuisbedrijf voor een complete verhuizing Alkmaar, vindt u bij Verhuismeesters. Door gebruik te maken van onze verhuisservice heeft u helemaal geen omkijken meer naar het verhuizen van uw spullen. De professionele verhuizers van ons verhuisbedrijf nemen alles van u over. Wij snappen dat u liever alles overlaat aan de verhuisbedrijven, zodat u zich kan richten op de belangrijke zaken. Doordat u niet meer hoeft te denken aan het verhuizen van uw spullen, kunnen uw gedachte uitgaan naar uw nieuwe woning of bedrijfspand en hoe u dit wil gaan inrichten. Bij de complete verhuisservice Alkmaar van ons verhuisbedrijf worden al uw spullen ingepakt, vervoerd en weer uitgepakt. Dit is een overzicht van alle werkzaamheden die wij voor u uit kunnen voeren in de gemeente:

 • Kleine en grote verhuizingen in Alkmaar en Nederland
 • Senioren- en zorgverhuizingen
 • Woningen en panden bezemschoon opleveren
 • De Verhuismeesters schoonmaakdienst
 • Schadeloos transporteren van uw inboedel
 • Internationaal verhuizen
 • Verhuizen voor bedrijven en particulieren
 • Demonteren en monteren van meubels
 • In- en uitpakken van uw spullen
 • Afvoeren van grofvuil of puin
 • Nieuwe vloeren leveren en leggen (in samenwerking met stervloeren.nl)

Kosten verhuisbedrijf Alkmaar

De kosten van ons verhuisbedrijf Alkmaar verschillen natuurlijk per verhuizing. Het hangt af van meerdere factoren, zoals de afstand die afgelegd moet worden tijdens het verhuizen, de hoeveelheid spullen die verhuist moeten worden en hoeveel tijd de gehele verhuizing kost. Bij Verhuismeesters hebben we een aantal prijzen die allemaal exclusief btw zijn. Een overzicht van de prijzen:

 • Verhuizers: €30,- per uur
 • Verhuiswagen: €25,- per uur
 • Aanhanger: €12,- per uur
 • Brandstofkosten: €0,45 per kilometer

De tijd die wij rekenen geldt vanaf het vertrekken vanaf het hoofdkantoor van ons verhuisbedrijf Alkmaar tot de terugkomst. Wilt u graag een inschatting van de kosten voor uw verhuizing door onze professionele verhuizer uit Alkmaar? Vul dan een offerte aanvraag in! Liever meer informatie ontvangen over de verhuisservice van Verhuismeesters? Neem dan contact met ons op. Verhuismeesters is uw verhuisbedrijf Alkmaar!