Best beoordeelde & voordeligste verhuizer van Amstelveen

Verhuisbedrijf in Amstelveen
Onze verhuizers in Amstelveen
VERHUISMEESTERS
4.7
Gebaseerd op 188 recensies
powered by Google

Verhuisbedrijf Amstelveen: Verhuismeesters

Zoekt u een verhuisbedrijf Amstelveen? Dat komt dan mooi uit. Gaat u verhuizen naar Amstelveen of gaat u hier juist weg, neem dan contact op met onze verhuizer. Verhuismeesters kent Amstelveen door en door. Als verhuisbedrijf Amstelveen Verhuismeesters staan wij klaar voor u, om u inboedel veilig over te verhuizen van A naar B.

Ons verhuisbedrijf in Amstelveen is ook actief in de regio Amsterdam, Hilversum en Zaandam.

– of bel –

Verhuizen Amstelveen door Verhuismeesters

Wilt u niet te duur uit zijn voor een verhuizing Amstelveen? Dan bent u bij Verhuismeesters op de juiste plaats. Verhuizen is een zware taak en brengt veel zorgen met zich mee. Verhuismeesters is als verhuisbedrijf Amstelveen zeer ervaren in het verhuizen en wil de klant zoveel mogelijk ontlasten van de zorgen. Wij hebben specialisten om het werk zo goed mogelijk op te nemen en de verhuizing soepeltjes laten te verlopen.

Doordat veel verhuizingen onderling verschillen is verhuisbedrijf Amstelveen Verhuismeesters erg flexibel in aanbod van diensten.

Werkzaamheden die wij doen :

  • Grote & kleine verhuizingen in Nederland
  • Internationale verhuizingen
  • Seniorenverhuizingen & zorgverhuizingen
  • Bedrijfs- en particulieren ontruimingen
  • Woningen bezemschoon opleveren
  • Verhuismeesters klusservice
  • Leveren en leggen nieuwe vloeren (stervloeren.nl)
  • Afvoeren van grofvuil of puin (vloeren, oude meubels, keukens enz.)

Over verhuisbedrijf Amstelveen

Verhuisbedrijf Amstelveen Verhuismeesters zijn gespecialiseerd in verhuizingen , transporten en vloeren. Ons team is jong, enthousiast, snel en vertrouwd. Onze naam is in Noord-Holland al gevestigd als verhuizer onder de verhuisbedrijven en maken nu een doorstart door heel Nederland. Onze verhuisadviseur stelt een draaiboek samen om van elk project een zorgeloze verhuizing te maken. Verhuismeesters werkt met een vast team waaronder een verhuis specialist, transport specialist en een vloeren specialist. Kiezen voor de verhuisservice Amstelveen van Verhuismeesters zorgt dat u voor het totaalpakket gaat.

Nieuwe vloer dankzij verhuisbedrijf Amstelveen

Verhuisbedrijf Amstelveen Verhuismeesters wilt het zo makkelijk mogelijk maken voor de klant. Wij leveren en leggen ook vloeren zoals PVC en laminaat. Verhuismeesters is ontstaan vanuit een vloeren bedrijf. Waardoor wij het verhuizen en vloeren mooi kunnen combineren. Dag 1 wordt de vloer gelegd, de dag daarna of soms nog zelfs de zelfde dag verhuizen wij u inboedel gelijk zodat de verhuizing voor de klant 2 keer zo snel gaat! Het is natuurlijk een optie, het komt vaak voor dat mensen nog helemaal niet hebben nagedacht over een vloer in het nieuwe huis. Het is makkelijk als u in het nieuwe huis aankomt en u hoeft niks meer te regelen. Nieuwe vloer en verhuist in 2 dagen tijd. Makkelijker kan niet. Kijk op www.stervloeren.nl, daar kunt u al onze recente werken zien. Daar bieden we bijvoorbeeld laminaat aan vanaf € 15,95 p/m en € 21,00 inclusief leggen + ondervloer. Nergens anders ben je dan ook zo goedkoop uit voor een vloer dan via ons verhuisbedrijf Amstelveen.

Kosten verhuisbedrijf Amstelveen

Wij van verhuisbedrijf Amstelveen Verhuismeesters maken altijd een schatting van hoelang de verhuizing ongeveer zal gaan duren voor onze verhuizer. Verhuizen met een professioneel verhuisbedrijf in de regio Amstelveen is al mogelijk vanaf € 75,-. per uur van onze verhuizer. Wij rekenen per verhuizer € 25,00 per uur ex btw. De verhuiswagen is € 25,00 per uur ex btw. Meestal zijn er 2 verhuizers en een verhuiswagen nodig en natuurlijk zijn er opties voor meerdere verhuizers en meerdere verhuiswagens bij de verhuisservice Amstelveen.

Contact over het verhuizen

Benieuwd naar de diensten van verhuisbedrijf Amstelveen? Onze verhuisservice kan u voorzien van al het advies wat u nodig heeft bij het inhuren van een professionele verhuizer. Neem contact met ons op voor al uw vragen of opmerkingen!