Verhuisbedrijf Haarlem

Zoekt u een verhuisbedrijf in Haarlem? Gaat u verhuizen van, naar of binnen de gemeente Haarlem. Verhuismeesters kent Haarlem door en door. Als verhuisbedrijf Haarlem staan wij klaar voor u, om u inboedel veilig over te verhuizen van A naar B.

Ons verhuisbedrijf in Haarlem is ook actief in Beverwijk, Heemskerk, Hoofddorp en IJmuiden.

Verhuisbedrijf Haarlem; Verhuismeesters

 Wilt u niet te duur uit zijn voor een verhuizing? Dan bent u bij verhuismeesters op de juiste plaats. Verhuizen is een zware taak en brengt veel zorgen met zich mee. Verhuismeesters is als verhuisbedrijf Haarlem zeer ervaren in het verhuizen en wil de klant zoveel mogelijk ontlasten van de zorgen. Wij hebben specialisten om het werk zo goed mogelijk op te nemen en de verhuizing soepeltjes laten te verlopen. Doordat veel verhuizingen onderling verschillen is verhuisbedrijf Haarlem verhuismeesters erg flexibel in aanbod van diensten. Werkzaamheden die wij doen:

  • Grote & kleine verhuizingen in Nederland
  • Internationale verhuizingen
  • Seniorenverhuizingen & zorgverhuizingen
  • Bedrijfs- en particulieren ontruimingen
  • Woningen bezemschoon opleveren
  • Verhuismeesters klusservice
  • Leveren en leggen nieuwe vloeren (www.stervloeren.nl)
  • Afvoeren van grofvuil of puin (vloeren, oude meubels, keukens enz.)

Verhuizen van Haarlem naar het buitenland

Gaat u verhuizen naar het buitenland? Van gemeente Haarlem naar Duitsland, Frankrijk of Spanje? Wij als verhuisbedrijf Haarlem verhuismeesters kunnen het allemaal voor u verzorgen. Vooral een verhuizing naar het buitenland neemt aardig wat tijd en stress in beslag. Wij nemen dat graag van u over. Onze jongens staan klaar voor grote verhuizingen. Doordat wij een low-budget verhuisbedrijf zijn bent u vaak voor dit soort grote verhuizingen altijd goedkoper bij ons uit dan andere grote verhuisbedrijven. 

Over verhuisbedrijf Haarlem

Verhuisbedrijf Haarlem verhuismeesters zijn gespecialiseerd in verhuizingen , transporten en vloeren. Ons team is jong, enthousiast, snel en vertrouwd. Onze naam is in Noord-Holland al gevestigd en maken nu een doorstart door heel Nederland. Onze verhuisadviseur stelt een draaiboek samen om van elk project een zorgeloze verhuizing te maken. Verhuismeesters werkt met een vast team waaronder een verhuis specialist, transport specialist en een vloeren specialist

 

Kosten verhuisbedrijf Haarlem

 Wij van verhuisbedrijf Haarlem Verhuismeesters maken altijd een schatting van hoelang de verhuizing ongeveer zal gaan duren. Verhuizen met een professioneel verhuisbedrijf in de regio Haarlem is al mogelijk vanaf € 75,-. per uur. Wij rekenen per verhuizer € 25,00 per uur ex btw. De verhuiswagen is € 25,00 per uur ex btw. Meestal zijn er 2 verhuizers en een verhuiswagen nodig en natuurlijk zijn er opties voor meerdere verhuizers en meerdere verhuiswagens.

Contact

Neem contact met ons op voor al uw vragen of opmerkingen!