Best beoordeelde & voordeligste verhuizer van Purmerend

Verhuisbedrijf in Purmerend
Onze verhuizers in Purmerend
VERHUISMEESTERS
4.7
Gebaseerd op 193 recensies
powered by Google
js_loader

Verhuisbedrijf Purmerend: Verhuismeesters

Zoekt u een verhuisbedrijf in Purmerend? Dat komt dan mooi uit. Ons verhuisbedrijf is gevestigd in Purmerend! Wij als echte ras Purmerenders kennen Purmerend en omstreken natuurlijk door en door, waardoor wij overal snel ter plaatsen kunnen zijn. Gaat u dus verhuizen van, naar of binnen de gemeente Purmerend? Wilt u ook nog niet te duur uit zijn? Dan zijn de verhuismeesters echt een aanrader voor u!

Wij zijn als verhuisbedrijf naar Purmerend ook actief in EdamLelystadMiddenbeemsterMonnickendam en Volendam.

– of bel –

Wilt u niet te duur uit zijn voor een verhuizing? Dan bent u bij verhuismeesters op de juiste plaats. Verhuizen is een zware taak en brengt veel zorgen met zich mee. Verhuismeesters is als verhuisbedrijf zeer ervaren in het verhuizen en wil de klant zoveel mogelijk ontlasten van de zorgen. Wij hebben specialisten om het werk zo goed mogelijk op te nemen en de verhuizing soepeltjes laten te verlopen.

Doordat veel verhuizingen onderling verschillen is verhuisbedrijf Purmerend Verhuismeesters erg flexibel in aanbod van diensten.

Werkzaamheden die wij doen :
✔ Grote & kleine verhuizingen in Nederland
✔ Internationale verhuizingen
✔ Seniorenverhuizingen & zorgverhuizingen
✔ Bedrijfs- en particulieren ontruimingen
✔ Woningen bezemschoon opleveren
✔ Verhuismeesters klusservice
✔ Leveren en leggen nieuwe vloeren ( www.stervloeren.nl )
✔ Afvoeren van grofvuil of puin(vloeren, oude meubels, keukens enz.)

Kosten verhuisbedrijf Purmerend

Wij van verhuisbedrijf Purmerend Verhuismeesters maken altijd een schatting van hoelang de verhuizing ongeveer zal gaan duren. Verhuizen met een professioneel verhuisbedrijf in de regio Purmerend is al mogelijk vanaf € 75,-. per uur. Wij rekenen per verhuizer € 25,00 per uur ex btw. De verhuiswagen is € 25,00 per uur ex btw. Meestal zijn er 2 verhuizers en een verhuiswagen nodig en natuurlijk zijn er opties voor meerdere verhuizers en meerdere verhuiswagens. Verhuisofferte aanvragen? of bel ons gerust Tel. 0652355903

Contact

Neem contact met ons op voor al uw vragen of opmerkingen!