VAN VILLA NAAR BOERDERIJ

Verhuizen gemeente Purmerend | Wij van de verhuismeesters hadden in de maand januari een mooie verhuizing gedaan van een al mooie villa naar een super prachtige boerderij ergens in Purmerend. De klus werd door 4 verhuizers helemaal keurig verzorgd. Ons team is misschien jong, maar zeer vakkundig, professioneel en zeer enthousiast. Onze verhuizers werken altijd met plezier. Neem contact met ons als u meer informatie wilt.

VERHUIZEN GEMEENTE PURMEREND

De verhuizers begonnen eerst met de dozen in te laden. Dat ging wel om een stuk of 100 dozen totaal. Daarna begonnen ze met de kasten, bedden, matrassen en de banken enz. Na dat gedaan te hebben konden ze de keukentafel en stoelen nog inladen. Uiteindelijk zijn er altijd nog openingen waar je bijvoorbeeld zakken met kleding tussen kan doen of andere bijbehorende. Eenmaal dat gedaan te hebben was de verhuisbus klaar voor vertrek.

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN VERHUIZEN GEMEENTE PURMEREND DOOR DE VERHUISMEESTERS.

Wij van verhuismeesters maken altijd een schatting van de tijd die een bedrijfsverhuizing in beslag zal nemen. Verhuizen met een professioneel verhuisbedrijf is al mogelijk vanaf € 85,-. per uur. Wij rekenen per verhuizer € 30,00 per uur ex btw. De verhuiswagen is € 25,00 per uur ex btw. Meestal zijn er 2 verhuizers en een verhuiswagen nodig en natuurlijk zijn er opties voor meerdere verhuizers en meerdere verhuiswagens. Verhuisofferte aanvragen? of bel ons gerust Tel. 0652355903

Vraag een offerte aan!

Contact

Neem contact met ons op voor al uw vragen of opmerkingen!