VERHUIZEN UIT AMSTERDAM

Begin mei, kregen wij een telefoontje van een kennis. Zij wilde graag weten of wij op een donderdagavond mensen wilden verhuizen uit Amsterdam met ons verhuisbedrijf in Amsterdam. Het ging om haar opa & oma die in Amsterdam-West woonden en gingen verhuizen naar Zwanenburg. Verhuismeesters zijn op alle tijden beschikbaar wanneer de klant dat wilt.

De heer en mevrouw woonden al 40 jaar in Amsterdam-West en wilden graag verhuizen uit Amsterdam. Zwanenburg was de geschikte locatie geworden. De hele familie was opgetrommeld en stond klaar om ons mee te helpen verhuizen uit Amsterdam

VERHUIZEN UIT AMSTERDAM

De verhuizing verliep totaal zoals verwacht. Totaal geen stress, paniek of ongeregeldheden. Het was zelf nog gezellig. Het zwaarste waren de stalen kasten en de bank die van 1 hoog met de trap naar beneden moesten. Maar dat is voor verhuismeesters geen punt. Het was een klein beetje zweten, dat vinden wij totaal niet erg.

Wij zijn blij dat alles goed verlopen is en wensen de heer en mevrouw veel plezier in hun nieuwe woning.
Na afloop zijn we nog met ze alle op foto gegaan. Ook verhuizen naar een andere stad?

OVER VERHUIZEN UIT AMSTERDAM DOOR VERHUISMEESTERS

Verhuizen uit Amsterdam laat u doen door Verhuismeesters. Verhuismeesters zijn gespecialiseerd in verhuizingen , transporten en vloeren. Ons team is jong, enthousiast, snel en vertrouwd. Onze naam is in Noord-Holland al gevestigd en maken nu een doorstart door heel Nederland. Onze verhuisadviseur stelt een draaiboek samen om van elk project een zorgeloze verhuizing te maken. Verhuismeesters werkt met een vast team waaronder een verhuis specialist, transport specialist en een vloeren specialist. Voor meer informatie neem dan gerust contact met ons op!

Vraag een offerte aan!

Contact

Neem contact met ons op voor al uw vragen of opmerkingen!