UitzendMeesters

Door samenwerking met collega verhuisbedrijven en bedrijven in verschillende sectoren hebben wij gemerkt dat de inzet van de Verhuismeesters erg wordt gewaardeerd. Het hebben van gemotiveerd personeel is cruciaal voor elke organisatie. Daarnaast is het hebben van personeel een grote kostenpost voor een organisatie. Het is daarom interessant om te werken met uitzendkrachten op momenten dat het nodig is. Hierdoor
hoeven er geen lange arbeidscontracten te worden ondertekend, geen extra administratie, geen werving & selectie beleid opstellen en continue aanpassen. Verhuismeesters maakt het makkelijk voor u. Bel ons en er wordt direct een team van enthousiaste werknemers naar de werklocatie gestuurd.

inhuren van Verhuismeesters

Door het inhuren van Verhuismeesters kunt u rekenen op het
volgende:

R

Ervaren Verhuizers

R

Demontage en montage experts

R

Geen negen tot vijf mentaliteit

R

Extra Flexibel zijn

R

Goed in de omgang met klanten

R

Echte team players

Voor uw organisatie

Voor welke projecten en opdrachten zijn de Verhuismeesters interessant voor uw organisatie:

R

Project- en Bedrijfsverhuizingen

R

Particuliere verhuizingen

R

Ontruimingen

R

Transport opdrachten

R

Sloopwerkzaamheden

R

Schoonmaak projecten

UitzendMeesters

De Verhuismeesters hebben al vele particuliere- en zakelijke verhuizingen professioneel uitgevoerd voor geweldige klanten. Verhuismeesters is een familiebedrijf en selecteert en werft het personeel altijd zelf. Hierdoor zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van de werkzaamheden op professionele wijze wordt uitgevoerd. Het is ons motto om elke klant met een glimlach te verhuizen. Bekijk onze reviews op de Facebookpagina https://www.facebook.com/verhuismeesters/ mocht u graag nog meer reviews bekijken zie dan onze reviews op google.

Neem direct contact op om kennis te maken met de Verhuismeesters en wat wij voor jullie kunnen betekenen. Voor elke klus is er een oplossing voor de Verhuismeesters.

Contact

Neem contact met ons op voor al uw vragen of opmerkingen!