Verhuisbedrijf Wognum

Zoekt u een verhuisbedrijf in Wognum? Dat komt dan mooi uit. Gaat u verhuizen van, naar of binnen de gemeente Wognum? Verhuismeesters kent Wognum door en door. Als verhuisbedrijf Wognum staan wij klaar voor u, om u inboedel veilig over te verhuizen van A naar B.

Verhuismeesters is niet alleen actief in Wognum maar ook in Hoorn, Berkhout, Enkhuizen, Hoogkarspel, Medemblik, Wervershoof en Zwaag

Verhuisbedrijf Wognum; Verhuismeesters

Wilt u niet te duur uit zijn voor een verhuizing? Dan bent u bij Verhuismeesters op de juiste plaats. Verhuizen is een zware taak en brengt veel zorgen met zich mee. Verhuismeesters is als verhuisbedrijf in Wognum zeer ervaren in het verhuizen en wil de klant zoveel mogelijk ontlasten van de zorgen. Wij hebben specialisten om het werk zo goed mogelijk op te nemen en de verhuizing soepeltjes laten te verlopen.

Doordat veel verhuizingen onderling verschillen is verhuisbedrijf Wognum Verhuismeesters erg flexibel in aanbod van diensten.

Werkzaamheden die wij doen :

✔ Grote & kleine verhuizingen in Nederland
✔ Internationale verhuizingen
✔ Seniorenverhuizingen & zorgverhuizingen
✔ Bedrijfs- en particulieren ontruimingen
✔ Woningen bezemschoon opleveren
✔ Verhuismeesters klusservice
✔ Leveren en leggen nieuwe vloeren ( www.stervloeren.nl )
✔ Afvoeren van grofvuil of puin(vloeren, oude meubels, keukens enz.)

Kosten verhuisbedrijf Wognum

Wij van verhuisbedrijf Wognum maken altijd een schatting van hoelang de verhuizing ongeveer zal gaan duren. Verhuizen met een professioneel verhuisbedrijf in Wognum is al mogelijk vanaf € 75,-. per uur. Wij rekenen per verhuizer € 25,00 per uur ex btw. De verhuiswagen is € 25,00 per uur ex btw. Meestal zijn er 2 verhuizers en een verhuiswagen nodig en natuurlijk zijn er opties voor meerdere verhuizers en meerdere verhuiswagens.

Contact

Neem contact met ons op voor al uw vragen of opmerkingen!