Vloeren

Verhuismeesters is ontstaan vanuit een vloeren bedrijf genaamd Stervloeren Purmerend. Voordat het verhuizen in beeld kwam waren wij al jaren lang actief in het vloeren circuit, voornamelijk met basisscholen, restaurants, zorginstelling en particulieren. Deze samenstelling met vloeren en verhuizingen is een perfecte combinatie voor de klant. Omdat u nu 2 belangrijke factoren van een verhuizing bij 1 bedrijf kan halen waardoor het 2 tot 3 keer zo snel gaat.

Laminaat vloeren

Laminaatvloeren zijn zeer populair. Dat is niet zo vreemd want laminaatvloeren worden steeds beter. Een laminaatvloer is eigenlijk een papierdecor op een plaat HDF. Deze papierlaag wordt voorzien van een keiharde slijtlaag waarin men mooie houtnerfstructuur of synchroon lopende structuur perst. Ook de decors worden steeds authentieker. Door deze techniek is een laminaatvloer bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden. Installatie van een laminaat vloer op vloerverwarming is geen enkel probleem. Ook het onderhoud van laminaat is zeer eenvoudig. Regelmatig stofzuigen of stofwissen is vaak al voldoende.

PVC Vloeren

Waarom zou ik voor een PVC vloer kiezen?

Misschien heeft u wel eens een pvc vloer bij een bedrijf, kennis of familielid van u zien liggen, maar waarom kiezen deze mensen of bedrijven nou voor pvc? Wat maakt de pvc vloer nou tot een aantrekkelijk en veel verkocht product? Hieronder treft u de voordelen van een pvc vloer aan.

Onderhoud

Om te beginnen is de pvc vloer onderhoudsarm. Door het vuilafstotende karakter is de vloer eenvoudig te onderhouden met een stofzuiger of door licht vochtig te reinigen. Hierdoor is de vloer niet alleen geschikt in woon-, slaapkamers en keukens, maar ook in winkels, kantoorruimten of zelfs restaurants. Een pvc vloer is zeer hard waardoor beschadigingen niet snel zullen optreden.

 

Lage Rc-waarde en geluidsreductie

Of het nou een pvc vloer in tegelvorm is, in plankenvorm of in patroonvorm gelegd, pvc vloeren zijn allemaal stil. Dankzij de lage rc-waarde zijn pvc vloeren uitermate geschikt voor toepassing op vloerverwarming. Bovendien staan pvc vloeren garant voor een aangenaam loopgeluid.

 

 

Anti-allergisch en hygiënisch

Pvc vloeren zijn geschikt voor mensen met een allergie. De vloeren zijn namelijk antibacterieel, antistatisch en vrij van schadelijke stoffen. Bacteriën en vuil kunnen zich niet vasthechten aan de vloer omdat de vloer volledig vlak is. Niet voor niets worden pvc vloeren gelegd in woningen, ziekenhuizen, zorginstellingen of openbare ruimtes.

Realistisch

Door de moderne technieken worden de pvc vloeren steeds realistischer en zijn ze bijna niet van echt hout te onderscheiden. Of het nou een speciaal bewerkte houtsoort is of de look van natuursteen, onze pvc vloeren geven het perfect weer. U haalt met pvc dus het effect van natuurlijke vloerbedekking in huis, maar heeft niet de nadelen ervan in de vorm van onderhoud!

Betaalbaar

Een goede en natuurlijk uitziende vloerbedekking is vaak niet goedkoop. Toch komt u bij Stervloeren vaak voordeliger uit dan bij andere vloeren zaken, dat komt doordat Stervloeren de vloeren ZELF LEVEREN EN LEGGEN. Waardoor wij vaker voordeliger uit komen! Tel hier onze uitstekende service en garantie bij op en u heeft een zorgeloze en betaalbare vloer die heel wat jaren meegaat!

Uniek

Van badkamertegels tot leisteen of keramiek, van Eiken dessin tot Notenhout, van trendy tot klassiek, de collecties van Stervloeren creëren een uniek gevoel. Door ons grote aanbod is er altijd een vloer te vinden die bij u past.

Voordelen van een PVC vloer

L
Gemakkelijk schoon te houden; hygiënisch en vuilafstondend. (Vochtig doekje is genoeg voor schoonmaak)
L
Niet van natuurlijke materialen te onderscheiden.
L
Keuze uit PVC-stroken, tegels, Click PVC en Magnetische PVC.
L
PVC-vloeren zijn geluidsreducerend.
L
Uitzonderlijke lengte voor een zeer realistische uitstraling.
L
Combineert uitstekend met vloerverwarming.
L
Ideale voor huisdieren.
L
Uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding.
L
Slijtvaste toplaag; lange levensduur.

Vraag een offerte aan!

Contact

Neem contact met ons op voor al uw vragen of opmerkingen!