BEDRIJFSVERHUIZING AMSTERDAM DOOR DE VERHUISMEESTERS!!

Wegens de goede dienstverlening die wij de vorige keer aan Reckitt Benckiser (ENA) B.V. hebben verleend met ons verhuisbedrijf in Amsterdam, hebben zij weer gebruik gemaakt van onze dienstverlening. Wij moesten een aantal objecten van het Okura Hotel te Amsterdam verhuizen naar het hoofdkantoor van RB op Schiphol. Het was een simpel klusje en er werden twee Verhuismeester op de klus gezet. RB liet weer duidelijk weten blij te zijn met de jongens, die de zware objecten meenamen. heeft u hulp nodig met het verhuizen van objecten Neem gerust contact met ons op. Bedrijfsverhuizing Amsterdam door de Verhuismeesters!!

BEDRIJFSVERHUIZING AMSTERDAM DOOR DE VERHUISMEESTERS!!

Eenmaal aangekomen op Schiphol gingen de Verhuismeesters direct aan de slag. laadklep naar beneden en de spullen werden weer uitgeladen. Onze jongens werken met verschillende hulpmiddelen zoals een rolkar, steekwagens, hondjes etc. Deze hulpmiddelen zijn voor het bevorderen van een veilige manier van verhuizen voor onze verhuismeesters en dat er effectiever gewerkt kan worden. benieuwd naar onze beschikbaarheid en prijzen Neem gerust contact met ons op.

BEDRIJFSVERHUIZING AMSTERDAM DOOR DE VERHUISMEESTERS!!

De klus vond weer in de avond plaats en de jongens vertrokken om 23:00 richting Purmerend waar ons hoofdkantoor is gevestigd. Half twaalf waren zij ongeveer terug en gingen gauw naar huis, omdat de volgende dag weer een verhuizing stond gepland. Onze jongens hebben een goeie werk mentaliteit en weigeren nooit een klus. Wij hebben ook een goede rooster planning waardoor onze verhuizers niet te veel achter elkaar door werken. Wij zijn erg betrokken bij de fysieke gesteldheid van onze werknemers en weten dat rust een belangrijk aspect is voor het behouden van een duurzame arbeidsrelatie. Heeft u gemotiveerde werknemers en fysiek sterke jongens nodig? Bel ons gerust voor een bedrijfsverhuizing Amsterdam door de verhuismeesters!!

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN EEN BEDRIJFSVERHUIZING AMSTERDAM DOOR DE VERHUISMEESTERS

Wij van verhuismeesters maken altijd een schatting van de tijd die een bedrijfsverhuizing in beslag zal nemen. Wilt u weten hoeveel dit ongeveer gaat kosten? Vraag dan een offerte aan:  Verhuisofferte aanvragen?  of bel ons gerust Tel. 0652355903

Vraag een offerte aan!

Contact

Neem contact met ons op voor al uw vragen of opmerkingen!