BEDRIJFSVERHUIZING PURMERND HERON AUTO DOOR DE VERHUISMEESTERS!!

Bedrijfsverhuizing Purmerend Heron Auto is verhuisd binnen Purmerend. Vanwege de hoeveelheid aan spullen kon Heron de Verhuismeesters goed gebruiken om de bedrijfsverhuizing soepel te laten verlopen. Eerst waren de verhuismeesters ingehuurd om de spullen die niet meegingen naar de nieuwe locatie te ontruimen. Wij hebben tafels, Stoelen en ijzeren kasten afgevoerd. De eerste dag was hard werken maar de verhuismeesters werkten had door om de boven verdieping leeg te krijgen. Heeft u hulp nodig met het verhuizen van objecten Neem gerust contact met ons op. Bedrijfsverhuizing HeronAuto Purmerend door de Verhuismeesters!!

BEDRIJFSVERHUIZING PURMEREND HERON AUTO DOOR DE VERHUISMEESTERS!!

De tweede dag begonnen de verhuismeesters op de begane grond. Er moesten zware kasten worden vervoerd met glazen deuren. Door het gebruik van verhuismaterialen zijn de verhuismeesters in staat om dit met 2 verhuizers op te lossen. Het is altijd belangrijk om van te voren aan te geven hoe zwaar bepaalde objecten zijn, zodat de verhuismeesters goed voorbereid zijn. Wij beschikken over verschillende verhuiskarren, steekwagens etc. Deze hulpmiddelen zijn voor het bevorderen van een veilige manier van verhuizen voor onze verhuismeesters en dat er effectiever gewerkt kan worden. Benieuwd naar onze beschikbaarheid en prijzen Neem gerust contact met ons op.

BEDRIJFSVERHUIZING PURMEREND HERON AUTO DOOR DE VERHUISMEESTERS!!

De tweede dag op de oude locatie van Heron begon van 7:00 tot 16:00. Het was een prettige verhuisdag, eigenlijk meer een afvoerdag. De oude locatie is nu helemaal schoon opgeleverd. Na het weekend worden alle kasten, stoelen en bureau’s die naar de nieuwe locatie vervoerd. Nu gaan de Verhuismeesters genieten van het weekend. Tevens zijn de Verhuismeesters wel atijd beschikbaar in het weekend. Dit kost alleen wel 25% extra. Wij zijn 7 dagen per wek actief en altijd gemotiveerd tijdens een klus. Wij zijn erg betrokken bij de fysieke gesteldheid van onze werknemers en weten dat rust een belangrijk aspect is voor het behouden van een duurzame arbeidsrelatie. Heeft u gemotiveerde werknemers en fysiek sterke jongens nodig Bel ons gerust Bedrijfsverhuizing HereonAuto Purmerend door de verhuismeesters!

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN EEN BEDRIJFSVERHUIZING DOOR DE VERHUISMEESTERS

Wij van verhuismeesters maken altijd een schatting van de tijd die een bedrijfsverhuizing in beslag zal nemen. Wilt u weten hoeveel dit ongeveer gaat kosten? Vraag dan een offerte aan:  Verhuisofferte aanvragen?  of bel ons gerust Tel. 0652355903

Vraag een offerte aan!

Contact

Neem contact met ons op voor al uw vragen of opmerkingen!