PROJECT VERHUIZING AMSTERDAM DOOR DE VERHUISMEESTERS

Donderdag twee Februari werd ons verhuisbedrijf in Amsterdam ingehuurd door Reckitt Benckiser (ENA) B.V. in Schiphol. Het project begon na 17:00 uur in het Krasnapolsky Hotel. Zo blijkt maar weer dat wij aan alle behoeften van de klant gehoor kunnen geven. Hierdoor is het mogelijk dat elk project kan plaatsvinden, zelfs tijdens de avonduren. Wij moesten vanaf het Krasnapolsky Hotel spullen inladen en terug verhuizen naar het hoofdkantoor, gevestigd op Schiphol. Het Krasnapolsky Hotel ligt op een druk gelegen plek, de Dam. Hierdoor is het uitdaging om alles goed te laten verlopen. Door het drukken verkeer zijn onze verhuismeesters extra alert om te zorgen dat de spullen veilig in de bus terecht komen. Project verhuizing Amsterdam door de Verhuismeesters. Heeft u hulp nodig bij het vervoeren van producten, zwaardere objecten etc. neem contact op met de verhuismeesters!!! +31 6 52 35 59 03. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina voor de vele goeie recensies.

PROJECT VERHUIZING AMSTERDAM DOOR DE VERHUISMEESTERS

Project verhuizing Amsterdam door de Verhuismeesters. Hier ziet u onze medewerker een laatste check ronden lopen, in het Krasnapolsky Hotel, om te zorgen dat alles beneden staat en wij geen producten, tafels, stoelen, planken zijn vergeten. Wij zorgen er altijd voor dat er een check ronde wordt gelopen voor het vertrekken naar de eindbestemming. Vaak doen wij dit ook nog eens met onze opdrachtgever als zij op de locatie aanwezig zijn. Tijdens dit project waren de tafels die u ziet van het hotel zelf en wij hadden de opdracht gekregen om alle producten in te pakken en terug naar het hoofdkantoor te vervoeren. Wilt u uw project op een effectieve en efficiënte manier laten verlopen neem contact op vraag een GRATIS OFFERTE aan of neem contact op via +31 6 5235 59 03. Project verhuizing Amsterdam door de verhuismeesters.

PROJECT VERHUIZING AMSTERDAM DOOR DE VERHUISMEESTERS!!

De project verhuizing begon natuurlijk na 17:00 uur en wij zorgen goed voor onze werknemers. Verhuizingen kosten veel kracht en energie en Verhuismeersters moeten altijd scherp blijven. Om onze dank naar hun te uiten krijgen zij van de werkgever een wel verdiend hamburgertje. Hierdoor krijgen ze genoeg energie om de klus tot diep in de avonduren af te maken. Project verhuizing Amsterdam door de Verhuismeesters!! volgens onze jongens waren zij hier om half negen en kwart voor negen waren zij alweer onderweg naar hun eindbestemming. Trost op onze jongens. Op zoek naar een verhuisbedrijf met gewaardeerde en gemotiveerde werknemers aarzel niet en vraag een GRATIS OFFERTE aan.

PROJECT VERHUIZING AMSTERDAM DOOR DE VERHUISMEESTERS

Verhuismeesters maakt altijd een schatting van de tijd dat een project verhuizing in beslag neemt. Verhuizen met een professioneel verhuisbedrijf in Amsterdam is al mogelijk vanaf € 85,-. per uur. Wij rekenen per verhuizer € 30,00 per uur ex btw. De verhuiswagen is € 25,00 per uur ex btw. Meestal zijn er 2 verhuizers en een verhuiswagen nodig en natuurlijk zijn er opties voor meerdere verhuizers en meerdere verhuiswagens. Wij raden vaak 4 verhuizers aan, omdat dit de meest efficiënte manier van werken is. Verhuisofferte aanvragen? of bel ons gerust Tel. 0652355903

Vraag een offerte aan!

Contact

Neem contact met ons op voor al uw vragen of opmerkingen!