Verhuisbedrijf Hilversum

Zoekt u een verhuisbedrijf in Hilversum? Dan bent u bij ons aan het goeie adres. Onze verhuiswagen is al een aantal keer in Hilversum gespot. Als low-budget verhuisbedrijf staan wij klaar voor u. U inboedel is voor ons prioriteit nummer 1 en gaan daar dus ook zo mee om. Aarzel niet om contact op te nemen. Verhuismeesters staat klaar voor u! Wij zijn naast Hilversum actief in de regio Amsterdam, Amstelveen en Zaandam.

Goedkoop verhuisbedrijf in Hilversum

Goedkoop verhuizen wilt iedereen natuurlijk wel, maar het moet natuurlijk wel goed uitgevoerd worden. Bij ons verhuisbedrijf bent u niet alleen goedkoper uit, het wordt ook nog eens veilig getransporteerd door jongeren die zijn opgeleid door onze opleid service! Doordat wij juist met jongeren werken kunnen we goedkoper verhuizen en is dat alleen maar in het voordeel van de klant. De teller van de meter gaat pas in als de verhuizers bij de klant is aangekomen. Is het een verre afstand rekenen wij wel voorrijkosten, maar meestal is dat niet nodig! Verhuismeesters is als verhuisbedrijf zeer ervaren in het verhuizen en wil de klant zoveel mogelijk ontlasten van de zorgen. U spullen worden veilig getransporteerd van A naar B.

Verhuizen + nieuwe vloer

Verhuismeesters wilt het zo makkelijk mogelijk maken voor de klant. Wij leveren en leggen ook vloeren zoals PVC en laminaat. Verhuismeesters is ontstaan vanuit een vloeren bedrijf. Waardoor wij het verhuizen en vloeren mooi kunnen combineren. Dag 1 wordt de vloer gelegd, de dag daarna of soms nog zelfs de zelfde dag verhuizen wij u inboedel gelijk zodat de verhuizing voor de klant 2 keer zo snel gaat! Het is natuurlijk een optie, het komt vaak voor dat mensen nog helemaal niet hebben nagedacht over een vloer in het nieuwe huis. Het is makkelijk als u in het nieuwe huis aankomt en u hoeft niks meer te regelen. Nieuwe vloer en verhuist in 2 dagen tijd. Makkelijker kan niet. Kijk op www.stervloeren.nl daar kunt u al onze recente werken zien. Daar bieden we bijvoorbeeld laminaat aan vanaf € 15,95 p/m en € 21,00 inclusief leggen + ondervloer. Nergens anders ben je dan ook zo goedkoop uit voor een vloer. Voor meer informatie bel of email ons. Klik hier om ons te mailen

Vraag een offerte aan!

Contact

Neem contact met ons op voor al uw vragen of opmerkingen!