Best beoordeelde & voordeligste verhuizer van Hoofddorp

Verhuisbedrijf in Hoofddorp
Onze verhuizers in Hoofddorp
VERHUISMEESTERS
4.7
Gebaseerd op 193 recensies
powered by Google
js_loader

Verhuisbedrijf Hoofddorp: Verhuismeesters

Zoekt u een verhuisbedrijf Hoofddorp? Dan komt dan mooi uit. Gaat u verhuizen naar Hoofddorp of wellicht juist weg? Verhuismeesters kent Hoofddorp door en door. Als verhuisbedrijf Hoofddorp Verhuismeester staan wij klaar voor u, om u inboedel veilig over te verhuizen van A naar B met onze trouwe verhuizer.

Met onze verhuisservice in Hoofddorp zijn we ook actief in Haarlem, Beverwijk, Heemskerk en IJmuiden.

– of bel –

Verhuizen met verhuisbedrijf Hoofddorp

Wilt u niet te veel geld kwijt zijn aan uw verhuizing met het inhuren van een verhuizer? Dan bent u bij verhuisbedrijf Hoofddorp Verhuismeesters op de juiste plaats. Verhuizen is een zware taak en brengt veel zorgen met zich mee, zeker over het kiezen tussen de juiste verhuisbedrijven. Verhuismeesters is als verhuisservice zeer ervaren in het verhuizen en wil de klant zoveel mogelijk ontlasten van de zorgen. Wij hebben specialisten om het werk zo goed mogelijk op te nemen en de verhuizing soepeltjes laten te verlopen.

Doordat veel verhuizingen onderling verschillen is verhuisbedrijf Hoofddorp Verhuismeesters erg flexibel in aanbod van diensten. Werkzaamheden die wij doen zijn:

  • Grote & kleine verhuizingen in Nederland
  • Internationale verhuizingen
  • Seniorenverhuizingen & zorgverhuizingen
  • Bedrijfs- en particulieren ontruimingen
  • Woningen bezemschoon opleveren
  • Verhuismeesters klusservice
  • Leveren en leggen nieuwe vloeren (stervloeren.nl)
  • Afvoeren van grofvuil of puin (vloeren, oude meubels, keukens enz.)

Verhuizen van Hoofddorp naar het buitenland

Gaat u verhuizen van Hoofddorp naar het buitenland? Van gemeente Hoofddorp naar Duitsland, Frankrijk of Spanje? Wij als verhuisbedrijf Hoofddorp Verhuismeesters kunnen het allemaal voor u verwezenlijken. Vooral een verhuizing naar het buitenland neemt aardig wat tijd en stress in beslag. Wij nemen dat graag van u over, zodat u kan denken aan andere belangrijke zaken. Onze verhuizers staan klaar voor elke grote verhuizing in Hoofddorp. Doordat wij een low-budget verhuisbedrijf zijn bent u vaak voor dit soort grote verhuizingen goedkoper bij ons uit dan bij andere grote verhuisbedrijven.

Over verhuisbedrijf Hoofddorp Verhuismeesters

Verhuisbedrijf Hoofddorp Verhuismeesters is gespecialiseerd in verhuizingen, transporten en vloeren. Ons team is jong, enthousiast, snel en vertrouwd. Onze naam is in Noord-Holland al gevestigd en maken nu een doorstart door heel Nederland. Onze verhuisadviseur stelt een draaiboek samen om van elk project een zorgeloze verhuizing te maken. Verhuismeesters werkt met een vast team waaronder een verhuis specialist, transport specialist en een vloeren specialist. Hierdoor kunt u terecht voor een complete verhuisservice bij ons verhuisbedrijf Hoofddorp.

Kosten verhuisbedrijf Hoofddorp

Wij van verhuisbedrijf Hoofddorp Verhuismeesters maken altijd een schatting van hoelang de verhuizing ongeveer zal gaan duren. Verhuisbedrijven zorgen ervoor dat u zich volledig kan richten op de verhuizing. Verhuizen met professioneel verhuisbedrijf Hoofddorp is al mogelijk vanaf € 75,-. per uur. Wij rekenen per verhuizer € 25,00 per uur ex btw. De verhuiswagen is € 25,00 per uur ex btw. Meestal zijn er 2 verhuizers en een verhuiswagen nodig en natuurlijk zijn er opties voor meerdere verhuizers en meerdere verhuiswagens. Door zelf al zo veel mogelijk te doen kunt u de kosten voor ons verhuisbedrijf Hoofddorp zo laag mogelijk houden terwijl het toch door professionals wordt gedaan.

Contact

Wilt u weten wat voor een diensten ons verhuisbedrijf u kan bieden in de gemeente van Hoofddorp? Wij gaan graag een stapje extra dan de normale verhuisbedrijven. Neem contact met ons op voor al uw vragen of opmerkingen over het inhuren van een verhuizer!