Best beoordeelde & voordeligste verhuizer van IJmuiden

Verhuisbedrijf in IJmuiden
Onze verhuizers in IJmuiden
VERHUISMEESTERS
4.7
Gebaseerd op 193 recensies
powered by Google
js_loader

Verhuisbedrijf IJmuiden: Verhuismeesters

Verhuismeesters is uw verhuisbedrijf in IJmuiden. Bij ons kunt u terecht voor een complete verhuisservice of alleen een gedeelte van het verhuizen aan onze verhuizers overlaten. Wij zijn beschikbaar voor het verhuizen over korte of lange afstand en zelfs voor een internationale verhuizing kunt u aankloppen bij Verhuismeesters. U leest hier wat allemaal mogelijk is bij ons verhuisbedrijf in IJmuiden.

Naast IJmuiden is ons verhuisbedrijf ook actief in Haarlem, Beverwijk, Heemskerk en Hoofddorp.

– of bel –

Verhuizen naar IJmuiden met ons verhuisbedrijf

Gaat u naar de gemeente IJmuiden verhuizen of gaat u daar juist weg? Dan bent u aan het juiste adres van verhuisbedrijf Verhuismeesters. Of u nou twee straten verderop gaat wonen of dat u een lange afstand moet overbruggen om bij uw nieuwe woning te komen, het maakt ons niet uit, wij staan ten alle tijden voor u klaar. Ook wanneer u bezig bent met een internationale verhuizing kunt u bij onze verhuizer terecht.

 

Onze ervaren verhuizers zorgen ervoor dat uw spullen veilig aankomen op de nieuwe locatie. Door gebruik te maken van onze verhuisservice ervaart u minder stress dan wanneer u alles zelf moet regelen zonder verhuisbedrijven. Ons verhuisbedrijf in IJmuiden zorgt voor een zorgeloze verhuizing.

Complete verhuizing IJmuiden

Bij Verhuismeesters, hét verhuisbedrijf in IJmuiden, vindt u een complete verhuizing. Wij kunnen de complete verhuizing uit handen nemen waardoor u er geen omkijken meer naar heeft naar het verhuizen. Onze verhuizers zullen dan al uw spullen inpakken, vervoeren en weer uitpakken. Dit scheelt u in het opnemen van vrije dagen omdat u niet meer alles zelf hoeft in te pakken dankzij de verhuisbedrijven. Onze verhuizer werkt snel en effectief voor het verhuizen. Het enige wat u nog hoeft te doen is het nieuwe huis naar uw wens in te richten na het verhuizen van alle spullen.

 

Dit zijn de werkzaamheden die wij als verhuisbedrijf doen:

  • Grote & kleine verhuizingen door heel Nederland
  • Internationale verhuizingen
  • Seniorenverhuizingen & zorgverhuizingen
  • Bedrijfs- en particulieren ontruimingen
  • Woningen bezemschoon opleveren
  • De verhuismeesters klusservice
  • Leveren en leggen van nieuwe vloeren (in samenwerking met stervloeren.nl)
  • Afvoeren van grofvuil en/of puin zoals vloeren, oude meubels, keukens, etc.

 

Bij de klusservice kunnen onze verhuizers uw voor de verhuizing meubels demonteren en weer monteren. Hierdoor hoeft u echt nergens meer naar om te kijken tijdens het verhuizen in de gemeente IJmuiden.

Kosten verhuisbedrijf IJmuiden

Als u ons inhuurt voor in de gemeente dan maken we altijd een schatting van hoe lang het verhuizen zal duren zodat wij een inschattingen kunnen maken van de kosten voor ons verhuisbedrijf in IJmuiden. U kunt bij ons al terecht voor €85,- per uur. U krijgt dan twee verhuizers en een verhuiswagen tot de beschikking. Wilt u meer informatie over de verhuisservice of wilt u een offerte aanvragen bij ons verhuisbedrijf in IJmuiden? Neem dan contact met onze verhuizer op.