Best beoordeelde & voordeligste verhuizer van Lelystad

Verhuisbedrijf in Lelystad
Onze verhuizers in Lelystad
VERHUISMEESTERS
4.7
Gebaseerd op 193 recensies
powered by Google
js_loader

Verhuisbedrijf Lelystad: Verhuismeesters

Verhuismeesters is uw verhuisbedrijf Lelystad en omstreken. Onze verhuizers zijn er op gericht om u te helpen bij de gehele verhuizing voor bedrijven en particulieren. Verhuizen kan namelijk veel stress met zich meebrengen. Wij willen u zo veel mogelijk ontlasten. Dit doen wij door diverse diensten aan te bieden die andere verhuisbedrijven lang niet altijd aanbieden. Hierbij kunt u denken aan een schoonmaakservice, demonteren en monteren van meubels en ook helpen wij u graag bij een internationaal verhuizen. Wilt u meer weten over onze diensten en de verhuisservices van onze verhuizers die wij u kunnen bieden als verhuisbedrijf Lelystad? Leest u dan verder.

Ons verhuisbedrijf in Lelystad is ook actief in Amsterdam, Alkmaar, Den Helder, Haarlem, Hoorn en Purmerend.

– of bel –

De diensten van verhuisbedrijf Lelystad

Als verhuizer Lelystad en omstreken biedt ons verhuisbedrijf een complete verhuizing aan. Van het demonteren van de meubels in het oude pand tot het weer monteren in het nieuwe pand. In het demonteren en monteren gaat vaak veel tijd zitten tijdens het verhuizen. Onze verhuizers zijn ervaren in deze werkzaamheden, waardoor dit een stuk sneller gaat. Zij zullen uw meubelen op vakkundige wijze demonteren en vervolgens vervoeren. U heeft door deze service van verhuisbedrijf Lelystad meer tijd over om u te richten op andere zaken die voor de verhuizing geregeld moeten worden.

Waar veel andere verhuisbedrijven zich beperken tot het verhuizen van de inboedel, gaan wij als verhuisservice Lelystad een stapje verder. Zo kunnen wij u al helpen bij het demonteren en monteren van de meubels, maar wij kunnen er ook voor zorgen dat u in een schoon pand terecht komt. Wij bieden als verhuizer namelijk ook een schoonmaakservice aan. Tijdens het verhuizen wordt het nieuwe pand namelijk vuil. Nadat alles is geïnstalleerd de meubels op de goede plek staan en alle werkzaamheden door onze verhuizers zijn afgerond, kunnen wij uw nieuwe pand een schoonmaakbeurt geven. Zo komt u direct in een nieuw en schoon pand terecht en heeft u hier zelf geen omkijken meer naar. Dit is de extra service die wij als verhuisbedrijf Lelystad u graag aanbieden.

Naast deze extra service helpen wij u ook graag wanneer u kiest voor een internationaal avontuur. Onze verhuizers en ons verhuisbedrijf Lelystad en omstreken beperkt zich niet alleen tot Nederland. Ook verlenen wij onze diensten vaak aan bedrijven. Heeft u speciale behoeftes of een niet alledaagse verhuizing gepland staan? Onze verhuizers houden van een uitdaging en helpen u graag verder. U kunt altijd contact opnemen met ons verhuisbedrijf Lelystad om uw specifieke wensen met ons te bespreken.

De prijzen van ons verhuisbedrijf Lelystad

Elke verhuizing is anders, daarom rekenen wij als verhuisbedrijf Lelystad met een vast uurtarief. Gaat u binnen Lelystad verhuizen, dan zullen de kosten lager zijn dan wanneer u gaat verhuizen naar de andere kant van het land. Wij rekenen €30,- excl. per verhuizer per uur.  Verder kunnen de kosten variabel zijn door het materiaal en aantal verhuizers wat nodig is. Zo kan het zijn dat er enkel een aanhanger benodigd is of dat er een vrachtwagen ingezet moet worden. Voor ons verhuisbedrijf allemaal geen enkel probleem. Onze verhuizers beschikken over de juiste materialen om uw verhuizing veilig en snel te laten verlopen. Voor meer informatie over onze diensten of over de prijzen kunt u altijd contact met ons opnemen of vraag direct een offerte aan bij ons verhuisbedrijf Lelystad.

Contact

Neem contact met ons op voor al uw vragen of opmerkingen!