VERHUISBEDRIJF LELYSTAD DOOR VERHUISMEESTERS

Verhuisbedrijf Lelystad door de Verhuismeesters. Zaterdag 13 augusts 2016 hadden de Verhuismeesters weer een leuke klus. Het was een verhuizing van Wormerveer naar Lelystad. De verhuizing heeft in totaal 5,5 uur geduurd. De jongens waren bekend in Lelystad en daardoor waren ze gauw op de bestemming. Deze lieve mensen kwamen via google bij ons terecht en kozen voor ons door de vele goeie recencies op Facebook. Heeft u een hulp nodig bij u verhuizing in Lelystad aarzel niet en mail ons direct voor een GRATIS OFFERTE. Verhuismeesters is in heel Nederland actief dus ook in Lelystad. Verhuisbedrijf Lelystad door Verhuismeesters.

VERHUISBEDRIJF LELYSTAD DOOR VERHUISMEESTERS

U kunt op deze foto zien dat de klant goed voorbereid was en een parkeerplek heeft vrij gehouden, voor hun voordeur. Dit heeft een aantal voordelen ziet op de foto namelijk: de verhuizers kunnen de bus hierdoor sneller inladen, er hoeven geen ontheffingen worden aangevraagd, het verkeer wordt niet in de straat gehinderd. Dit scheelt weer in de kosten voor de verhuizing, waardoor het betaalbaar voor de klant blijft. Wij wijzen onze klanten altijd op de voordelen van het vrijhouden van parkeerplekken voor de Verhuismeesters, waardoor verhuizen betaalbaar is. Betaalbaar verhuizen en professioneel vind u alleen bij Verhuismeesters. Dus heeft u een Verhuisbedrijf in lelystad nodig aarzel niet een neem contact op met ons hoofdkantoor te Purmerend.

VERHUISBEDRIJF LELYSTAD DOOR VERHUISMEESTERS

Vandaag waren er 2 verhuizers bezig tijdens deze klus. zoals altijd plaatsen wij ook even een actie foto van onze betrokken werknemers. U ziet hier de werknemer het laatste item in de bus plaatsen. Na een lekker kop koffie, wat werd aangeboden door de aardige klant, vertrokken de verhuizers richting Lelystad. De reis duurde ongeveer een uurtje. Onze auto’s mogen met een volle lading niet harder dan 80 km/p hierdoor worden er ook geen fouten gemaakt tijdens de reis naar de eindbestemming en komt de inboedel netjes afgeleverd op de eindbestemming in Lelystad terecht. Verhuisbedrijf Lelystad door verhuismeesters.

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN VERHUISBEDRIJF LELYSTAD VERHUISMEESTERS

Wij van verhuisbedrijf Lelystad verhuismeesters maken altijd een schatting van hoelang de verhuizing ongeveer zal gaan duren. Verhuizen met een professioneel verhuisbedrijf in Lelystad is al mogelijk vanaf € 75,-. per uur. Wij rekenen per verhuizer € 25,00 per uur ex btw. De verhuiswagen is € 25,00 per uur ex btw. Meestal zijn er 2 verhuizers en een verhuiswagen nodig en natuurlijk zijn er opties voor meerdere verhuizers en meerdere verhuiswagens. Verhuisofferte aanvragen? of bel ons gerust Tel. 0652355903

Vraag een offerte aan!

Contact

Neem contact met ons op voor al uw vragen of opmerkingen!