Verhuizen Amsterdam door Verhuismeesters

Dinsdag 12 Juli 2016 hadden Verhuismeesters een hele leuke dag gehad. Het was een zware lange dag van 13 uur, maar dat was het zeker waard. Wij moesten de heer en mevrouw Blankenstijn verhuizen.
Ze gingen van de Van Leijenberghlaan Amsterdam naar de Eosstraat te verhuizen Amsterdam.
Om 08:30 uur stond ons verhuisbedrijf in Amsterdam voor de deur. Met veel liefde werden wij ontvangen.

VERHUIZEN IN PURMEREND MET VERHUISMEESTERS

Waar de meeste mensen slapeloze nachten van krijgen is voor Verhuismeesters een eitje. De grote kast die in de slaapkamer stond moest mee naar het nieuwe paleisje. Wij hebben de hele kast gedemonteerd en weer monteerd. Het is een flinke kast en dat kon niet heel de deur uit. Dus een flinke klus om het weer perfect in elkaar te zetten en dat is gelukt natuurlijk. Zie de foto’s. Verhuizen Amsterdam laat je doen door Verhuismeesters natuurlijk.

VERHUIZEN AMSTERDAM

We waren in totaal met 3 man aan het verhuizen Amsterdam. We hebben de waardevolle spullen ingepakt met bobbeltjes folie voor een extra bescherming tijdens de verhuizing. Nadat wij dat gedaan hadden konden we beginnen met het transporteren naar de verhuisbus. Onze verhuismeesters stond beneden de wagen in te delen. Nick & Brian liepen alles spullen van boven naar beneden wat perfect op elkaar overliep.

VERHUIZEN AMSTERDAM NAAR EOSSTRAAT

Uiteindelijk zat de verhuisbus helemaal vol met spullen. De reis kon beginnen naar de Eosstraat te Amsterdam verhuizen. Gelukkig duurde de reis maar 10 minuten. Een thuis wedstrijd zou je kunnen zeggen dus. Zoals je ziet op de foto is alles mooi ingedeeld.

APPARATUUR INSTALLEREN

Verhuismeesters doen niet alleen maar aan de spullen verhuizen en neerzetten op de juiste plekken. Nee!!! Verhuismeesters installeren zelfs de computers, tv’s of radio enzovoorts. Onze Brian staat hier op de foto terwijl hij bezig is met het installeren van de computer. Wij maken het extra makkelijk voor de klant. Kies daarom voor verhuismeesters. Zoekt u contact of heeft u gewoon een vraag. Bel ons gerust

TEVREDEN KLANTEN NEMEN ONS ZELFS MEE UIT ETEN!

Nadat de lange dag erop zat, namen de heer en mevrouw Blankenstijn ons mee uit eten om ons te bedanken voor het het verhuizen en de gezellige dag die ze hadden. Wij waren zeer vereerd dat ze het zo met ons konden vinden. We konden natuurlijk geen nee zeggen. Wij hebben heerlijk gegeten in een restaurant op de Eosstraat en natuurlijk een biertje gedronken. Het was een mooie dag. Bedankt!

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN VERHUIZEN AMSTERDAM VERHUISMEESTERS

Wij van verhuizen amsterdam verhuismeesters maken altijd een schatting van hoelang de verhuizing ongeveer zal gaan duren. Verhuizen met een professioneel verhuisbedrijf in de Amsterdam is al mogelijk vanaf € 75,-. per uur. Wij rekenen per verhuizer € 25,00 per uur ex btw. De verhuiswagen is € 25,00 per uur ex btw. Meestal zijn er 2 verhuizers en een verhuiswagen nodig en natuurlijk zijn er opties voor meerdere verhuizers en meerdere verhuiswagens. Verhuisofferte aanvragen? of bel ons gerust Tel. 0652355903

Vraag een offerte aan!

Contact

Neem contact met ons op voor al uw vragen of opmerkingen!