VERHUIZEN IN PURMEREND

Verhuizen in Purmerend doet Verhuismeesters natuurlijk ook. Een klant belde ons en wij kregen de vraag of wij als verhuisbedrijf ook voor een kleine verhuizing in Purmerend beschikbaar waren. Natuurlijk staan wij open voor elke verhuis klus. Op zaterdagochtend 14 mei stonden de Verhuismeesters om 09.00 bij mevrouw Roque op de stoep. Mevrouw was samen aanwezig met haar schoondochter, zij verwelkomde ons met een grote lach op haar gezicht. Dit onze ochtend gelijk goed. De dames wezen ons de spullen aan die verhuisd moesten worden naar een opslag. Het betrof een paar fietsen, tafels, keukenstelsel en aardig wat dozen. De schoondochter had ook nog een aantal dozen die naar haar woning moesten. Zo gezegd zo gedaan. Uiteindelijk waren wij de Verhuismeesters 3 uurtjes bezig met het verhuizen in purmerend.

VERHUIZEN IN PURMEREND MET VERHUISMEESTERS

Wij zijn jong team van enthousiaste verhuizers die al veel ervaring hebben in verhuizingen en vloeren. Omdat Verhuismeesters is ontstaan vanuit een vloeren bedrijf doen wij dus ook vloeren. Deze klant gaat over 3 maanden verhuizen in Purmerend naar een mooi appartement. Verhuismeesters gaan bij haar nieuwe woning de vloeren verzorgen. Het hele appartement wordt ingevuld met laminaat van Hoomline, super mooi laminaat waar wij veel meewerken. In de woonkamer komt de serie van Hoomline Mount Everst, deze wordt afgewerkt met rechte stijlplinten 8 cm hoog. Ik hou u op de hoogte en dan kunt u het resultaat zien. Groeten Nick Manvis Verhuismeesters

OVER VERHUISMEESTERS – VERHUIZEN IN PURMEREND

Verhuizen in Purmerend laat u doen door Verhuismeesters. Verhuismeesters zijn gespecialiseerd in verhuizingen , transporten en vloeren. Ons team is jong, enthousiast, snel en vertrouwd. Onze naam is in Noord-Holland al gevestigd en maken nu een doorstart door heel Nederland. Onze verhuisadviseur stelt een draaiboek samen om van elk project een zorgeloze verhuizing te maken. Verhuismeesters werkt met een vast team waaronder een verhuis specialist, transport specialist en een vloeren specialist. Voor meer informatie neem dan gerust contact met ons op!

Vraag een offerte aan!

Contact

Neem contact met ons op voor al uw vragen of opmerkingen!