EERST IN LADEN IN PURMEREND DOOR DE VERHUISMEESTERS!!

het was een regenachtige dag, maar dat stop de verhuismeesters niet voor het inladen van uw inboedel. Vandaag waren wij aanwezig bij de lieve Joke. Joke had wat kwalitatieve verhuizers nodig om haar verhuizing naar Watergang soepel te verlopen. Het inladen verliep soepel. Gelukkig hadden wij ons gereedschap mee en konden een te grote kast demonteren, deze kast paste niet door via de trap. heeft u hulp nodig met het verhuizen van objecten Neem gerust contact met ons op. Bedrijfsverhuizing Amsterdam door de Verhuismeesters!!

UITLADEN IN WATERGANG DOOR DE VERHUISMEESTERS!!

Eenmaal aangekomen in watergang mochten de verhuismeesters de spullen na een korte pauze uitladen. Er stonden ook wat hulptroepen van Joke klaar om ons te helpen. Hierdoor ging de verhuizing lekker snel. Het weer zat gelukkig in de middag met ons mee en konden met een beetje motregen gelukkig blijven verhuizen. Benieuwd naar onze beschikbaarheid en prijzen Neem gerust contact met ons op.

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN EEN BEDRIJFSVERHUIZING AMSTERDAM DOOR DE VERHUISMEESTERS

Wij van verhuismeesters maken altijd een schatting van de tijd die een bedrijfsverhuizing in beslag zal nemen. Verhuizen met een professioneel verhuisbedrijf is al mogelijk vanaf € 85,-. per uur. Wij rekenen per verhuizer € 30,00 per uur ex btw. De verhuiswagen is € 25,00 per uur ex btw. Meestal zijn er 2 verhuizers en een verhuiswagen nodig en natuurlijk zijn er opties voor meerdere verhuizers en meerdere verhuiswagens. Verhuisofferte aanvragen? of bel ons gerust Tel. 0652355903

Vraag een offerte aan!

Contact

Neem contact met ons op voor al uw vragen of opmerkingen!