Best beoordeelde & voordeligste verhuizer van Bergen

Verhuisbedrijf in Bergen
Onze verhuizers in Bergen
VERHUISMEESTERS
4.7
Gebaseerd op 193 recensies
powered by Google
js_loader

Verhuisbedrijf Bergen: Verhuismeesters

Een verhuisbedrijf in Bergen nodig? Kies dan voor Verhuismeesters! Ons veelzijdige verhuisbedrijf is geschikt voor vele verschillende verhuizingen, van particulier tot bedrijven. Als ervaren verhuizers weten wij wat belangrijk is tijdens het verhuizen. Er zijn weinig problemen die niet opgelost kunnen worden door de ervaren verhuizers van onze verhuisservice. Bent u geïnteresseerd in de diensten die ons verhuisbedrijf aan u kunt beiden? Lees dan snel verder over de verhuizer.

Naast Bergen is ons verhuisbedrijf ook actief voor verhuizingen in Amsterdam, Alkmaar, Castricum, De Rijp, Heerhugowaard, Heiloo, Schagen, Schoorl en Wormerveer.

– of bel –

Verhuizen met ons verhuisbedrijf in Bergen

Het verhuizen uit of naar gemeente Bergen gaat niet altijd zo makkelijk als u zou willen. Wilt u dit van tevoren zo goed mogelijk plannen en eigenlijk zo veel mogelijk uit handen geven aan een van de verhuisbedrijven? Dan bent u aan het juiste adres bij ons verhuisbedrijf. Zo kunnen onze verhuizers van de verhuisservice bijvoorbeeld uw spullen inpakken voordat zij deze vervoeren naar het nieuwe adres en daar ook weer voor u uitpakken. Door uw verhuizing uit te besteden aan een van de verhuisbedrijven bespaart u uzelf veel tijd maar ook stress. Het verhuizen kan een van de meest stressvolle periodes in iemands leven zijn. Deze stress en verlies van tijd is gemakkelijk te voorkomen door verhuisbedrijf Verhuismeesters in te schakelen!

Complete verhuizing Bergen

Bij verhuisbedrijf Verhuismeesters kunt u terecht voor een complete verhuizing in gemeente Bergen. Of u nou hiernaar toe verhuist, hiervandaan verhuist of bezig bent met een internationale verhuizing. Dankzij de professionals van verhuisbedrijven houdt u meer tijd over voor andere belangrijke zaken rond uw verhuizing. De werkzaamheden die de verhuizer uitvooert voor onze klanten zijn:

 • Kleine en grote verhuizingen in Bergen en door de rest van Nederland
 • Internationaal verhuizen
 • Zorg- en seniorenverhuizingen
 • Woningen bezemschoon opleveren
 • De Verhuismeesters schoonmaakdienst
 • Schadeloos vervoeren van uw inboedel
 • Verhuizen van bedrijven en particulieren
 • Leveren en leggen van nieuwe vloeren (in samenwerking met stervloeren.nl)
 • Meubels demonteren en monteren
 • In- en uitpakken van uw spullen
 • Afvoeren van grofvuil of puin

Kosten verhuisbedrijf Bergen

De kosten van ons verhuisbedrijf in Bergen ligt lager dan de meeste verhuizers. De tarieven van onze verhuizer zijn:

 • Verhuizer: €30,-
 • Verhuiswagen: €25,-
 • Aanhanger: €12,-

Bovenstaande prijzen zijn per uur en exclusief btw. Daar komen ook nog brandstofkosten bij. Hiervoor rekenen we €0,45 per kilometer voor. Hoeveel het verhuizen in totaal kost bij ons verhuisbedrijf hangt af van hoe lang het in totaal duurt en het aantal verhuizers dat u zou willen. Normaal gesproken bij een verhuizing door een van de verhuisbedrijven wordt er uitgegaan van twee verhuizers en een verhuiswagen. Het uur tarief ligt dan op €85 per uur. De totale tijd die we kwijt zijn wordt berekend vanaf het moment dat de verhuizers vanaf het kantoor vertrekken tot zij weer terug zijn. Vraag een verhuisofferte aan en ontdek wat de verhuisservice van ons verhuisbedrijf inhuren voor het verhuizen van uw spullen kost. Verhuismeesters is uw verhuisbedrijf in gemeente Bergen!