Best beoordeelde & voordeligste verhuizer van Heiloo

Verhuisbedrijf in Heiloo
Onze verhuizers in Heiloo
VERHUISMEESTERS
4.7
Gebaseerd op 193 recensies
powered by Google
js_loader

Verhuisbedrijf Heiloo: Verhuismeesters

Ons verhuisbedrijf in Heiloo helpt u bij allerlei verschillende verhuizingen, er is veel mogelijk bij Verhuismeesters, we heten niet voor niets meesters. Alle verhuizers van onze verhuisservice zijn gemotiveerde en ervaren vakmannen die een intern opleidingstraject hebben doorlopen. Hierdoor kent de verhuizer alle ins en outs van het verhuizen. Dit zorgt ervoor dat zij u optimaal kunnen helpen met het verhuizen. Wat ons verhuisbedrijf voor u kunt betekenen leest u hieronder.

Verhuismeesters is ook actief als verhuisbedrijf in Alkmaar, Bergen, Castricum, De Rijp, Heerhugowaard, Schagen, Schoorl en Wormerveer.

– of bel –

Verhuizen naar Heiloo met ons verhuisbedrijf

Het verhuizen van of naar gemeente Heiloo moet natuurlijk een leuke gebeurtenis zijn maar het kan veel stress opleveren. Door een van de verhuisbedrijven in te schakelen kunt u veel stress wegnemen. Bij Verhuismeesters kunnen we veel taken van het verhuizen bij u wegnemen of juist alleen maar uw spullen van het oude naar het nieuwe adres vervoeren. Dit is geheel aan u. Onze verhuizer werkt nationaal op alle afstanden en ook internationaal verhuizen is mogelijk bij verhuisbedrijf Verhuismeesters.

omplete verhuizing Heiloo

Bij Verhuismeesters vindt u een complete verhuizing in Heiloo en omstreken. Door ons verhuisbedrijf in te schakelen en te kiezen voor een complete verhuisservice heeft u bijna geen omkijken meer naar uw verhuizing. Wij zorgen ervoor dat uw gehele inboedel veilig vervoerd wordt naar uw nieuwe woning of bedrijfspand. Wat wij voor u met een verhuizer kunnen betekenen als verhuisbedrijf in de gemeente leest u hier:

 • Kleine en grote verhuizingen in Heiloo en door de rest van Nederland
 • Internationaal verhuizen
 • Seniorenverhuizingen
 • Zorgverhuizingen
 • Woning bezemschoon opleveren
 • Verhuismeesters schoonmaakdienst
 • Meubels demonteren en monteren
 • Schadeloos vervoeren van uw inboedel
 • Leveren en leggen van nieuwe vloeren (in samenwerking met stervloeren.nl)
 • Verhuizen van bedrijven en particulieren
 • Afvoeren van grofvuil en/of puin

Kosten verhuisbedrijf Heiloo

De kosten bij ons verhuisbedrijf in Heiloo zijn opgebouwd uit verschillende factoren. Allereerst hanteren we de volgende prijzen voor de verhuizer, exclusief btw en per uur:

 • Verhuizer: €30,-
 • Verhuiswagen: €25,-
 • Aanhanger: €12,-

Bij het verhuizen wordt er standaard gebruikt gemaakt van een verhuiswagen met daarbij twee verhuizers. Dit zou €85,- per uur kosten. Dit is een vast tarief. We hebben nog een ander, variabel, tarief. Dat zijn de brandstofkosten, deze zijn €0,45 per kilometer. Hoe verder u gaat verhuizen, hoe hoger de kosten van ons verhuisbedrijf zullen zijn. Wat voornamelijk de kosten bepaalt van de verhuisservice, is de tijd die nodig is voor het verhuizen. Als u alle spullen laat inpakken door onze verhuizers en ook alle meubels moeten door hen gemonteerd worden, dan zijn ze natuurlijk langer bezig dan wanneer u dit zelf doet. Door dit zelf te doen kan u dus kosten besparen op het inhuren van verhuisbedrijven. De tijd wordt berekend vanaf het moment dat de verhuiswagen bij het kantoor van ons verhuisbedrijf vertrekt tot het moment dat deze weer terug is. Meer weten wat een verhuizing met de verhuisservice van Verhuismeesters voor u zou kosten? Vraag dan snel een offerte aan bij onze verhuizer. Wij zijn uw verhuisbedrijf in Heiloo!