Best beoordeelde & voordeligste verhuizer van Schagen

Verhuisbedrijf in Schagen
Onze verhuizers in Schagen
VERHUISMEESTERS
4.7
Gebaseerd op 193 recensies
powered by Google
js_loader

Verhuisbedrijf Schagen: Verhuismeesters

Zoekt u een verhuisbedrijf in Schagen Dat komt dan mooi uit. Gaat u verhuizen van, naar of binnen de gemeente Schagen. Verhuismeesters kent Schagen door en door. Als verhuisbedrijf Schagen Verhuismeesters staan wij klaar voor u, om u inboedel veilig over te verhuizen van A naar B.

Ons verhuisbedrijf is niet alleen actief in Schagen maar ook in Alkmaar, Bergen, Castricum, De Rijp, Heerhugowaard, Heiloo, Schoorl en Wormerveer.

– of bel –

Verhuisbedrijf Schagen; Verhuismeesters

Wilt u niet te duur uit zijn voor een verhuizing? Dan bent u bij verhuismeesters op de juiste plaats. Verhuizen is een zware taak en brengt veel zorgen met zich mee. Verhuismeesters is als verhuisbedrijf Schagen Verhuismeesters zeer ervaren in het verhuizen en wil de klant zoveel mogelijk ontlasten van de zorgen. Wij hebben specialisten om het werk zo goed mogelijk op te nemen en de verhuizing soepeltjes laten te verlopen.

Doordat veel verhuizingen onderling verschillen is verhuisbedrijf Schagen Verhuismeesters erg flexibel in aanbod van diensten. Werkzaamheden die wij doen zijn:

  • Grote & kleine verhuizingen in Nederland
  • Internationale verhuizingen
  • Seniorenverhuizingen & zorgverhuizingen
  • Bedrijfs- en particulieren ontruimingen
  • Woningen bezemschoon opleveren
  • Verhuismeesters klusservice
  • Leveren en leggen nieuwe vloeren (www.stervloeren.nl)
  • Afvoeren van grofvuil of puin (vloeren, oude meubels, keukens enz.)

Over verhuisbedrijf Schagen

Verhuisbedrijf Schagen verhuismeesters zijn gespecialiseerd in verhuizingen , transporten en vloeren. Ons team is jong, enthousiast, snel en vertrouwd. Onze naam is in Noord-Holland al gevestigd en maken nu een doorstart door heel Nederland. Onze verhuisadviseur stelt een draaiboek samen om van elk project een zorgeloze verhuizing te maken. Verhuismeesters werkt met een vast team waaronder een verhuis specialist, transport specialist en een vloeren specialist.

Verhuislift van verhuisbedrijf Schagen

Heeft u een woning waar het trappenhuis of ingang van u woning te klein zijn? U spullen passen alleen door een groot raam? Wij van verhuismeesters kunnen er natuurlijk onze lift erbij halen. Waardoor de spullen via een lift omhoog of omlaag verhuisd kunnen worden.

Kosten verhuisbedrijf Schagen

Wij van verhuisbedrijf Schagen verhuismeesters maken altijd een schatting van hoelang de verhuizing ongeveer zal gaan duren. Verhuizen met een professioneel verhuisbedrijf in de Schagen is al mogelijk vanaf € 75,-. per uur. Wij rekenen per verhuizer € 25,00 per uur ex btw. De verhuiswagen is € 25,00 per uur ex btw. Meestal zijn er 2 verhuizers en een verhuiswagen nodig en natuurlijk zijn er opties voor meerdere verhuizers en meerdere verhuiswagens.

Contact

Neem contact met ons op voor al uw vragen of opmerkingen!