Best beoordeelde & voordeligste verhuizer van Wervershoof

Verhuisbedrijf in Wervershoof
Onze verhuizers in Wervershoof
VERHUISMEESTERS
4.7
Gebaseerd op 193 recensies
powered by Google
js_loader

Verhuisbedrijf Wervershoof: Verhuismeesters

Zoekt u een verhuisbedrijf in Wervershoof? Dat komt dan mooi uit. Gaat u verhuizen van, naar of binnen de gemeente Wervershoof? Verhuismeesters kent Wervershoof  door en door. Als verhuisbedrijf Wervershoof  Verhuismeester staan wij klaar voor u, om u inboedel veilig over te verhuizen van A naar B.

Verhuismeesters is ook nog actief in Hoorn, Berkhout, Enkhuizen, Hoogkarspel, Medemblik, Wognum en Zwaag.

– of bel –

Verhuisbedrijf Wervershoof; Verhuismeesters

Wilt u niet te duur uit zijn voor een verhuizing? Dan bent u bij Verhuismeesters op de juiste plaats. Verhuizen is een zware taak en brengt veel zorgen met zich mee. Verhuismeesters is als verhuisbedrijf Wervershoof zeer ervaren in het verhuizen en wil de klant zoveel mogelijk ontlasten van de zorgen. Wij hebben specialisten om het werk zo goed mogelijk op te nemen en de verhuizing soepeltjes laten te verlopen.

Doordat veel verhuizingen onderling verschillen is verhuisbedrijf Wervershoof  Verhuismeesters erg flexibel in aanbod van diensten.

Werkzaamheden die wij doen :

✔ Grote & kleine verhuizingen in Nederland
✔ Internationale verhuizingen
✔ Seniorenverhuizingen & zorgverhuizingen
✔ Bedrijfs- en particulieren ontruimingen
✔ Woningen bezemschoon opleveren
✔ Verhuismeesters klusservice
✔ Leveren en leggen nieuwe vloeren (www.stervloeren.nl)
✔ Afvoeren van grofvuil of puin(vloeren, oude meubels, keukens enz.)

Over verhuisbedrijf Wervershoof

Verhuisbedrijf Wervershoof verhuismeesters zijn gespecialiseerd in verhuizingen , transporten en vloeren. Ons team is jong, enthousiast, snel en vertrouwd. Onze naam is in Noord-Holland al gevestigd en maken nu een doorstart door heel Nederland. Onze verhuisadviseur stelt een draaiboek samen om van elk project een zorgeloze verhuizing te maken. Verhuismeesters werkt met een vast team waaronder een verhuis specialist, transport specialist en een vloeren specialist.

Nieuwe vloer door verhuisbedrijf Wervershoof

Verhuisbedrijf Wervershoof Verhuismeesters wilt het zo makkelijk mogelijk maken voor de klant. Wij leveren en leggen ook vloeren zoals PVC en laminaat. Verhuismeesters is ontstaan vanuit een vloeren bedrijf. Waardoor wij het verhuizen en vloeren mooi kunnen combineren. Dag 1 wordt de vloer gelegd, de dag daarna of soms nog zelfs de zelfde dag verhuizen wij u inboedel gelijk zodat de verhuizing voor de klant 2 keer zo snel gaat! Het is natuurlijk een optie, het komt vaak voor dat mensen nog helemaal niet hebben nagedacht over een vloer in het nieuwe huis. Het is makkelijk als u in het nieuwe huis aankomt en u hoeft niks meer te regelen. Nieuwe vloer en verhuist in 2 dagen tijd. Makkelijker kan niet. Kijk op www.stervloeren.nl daar kunt u al onze recente werken zien. Daar bieden we bijvoorbeeld laminaat aan vanaf € 15,95 p/m en € 21,00 inclusief leggen + ondervloer. Nergens anders ben je dan ook zo goedkoop uit voor een vloer. Voor meer informatie bel of email ons.

Kosten verhuisbedrijf Wervershoof

Wij van verhuisbedrijf Wervershoof Verhuismeesters maken altijd een schatting van hoelang de verhuizing ongeveer zal gaan duren. Verhuizen met een professioneel verhuisbedrijf in de Wervershoof is al mogelijk vanaf € 75,-. per uur. Wij rekenen per verhuizer € 25,00 per uur ex btw. De verhuiswagen is € 25,00 per uur ex btw. Meestal zijn er 2 verhuizers en een verhuiswagen nodig en natuurlijk zijn er opties voor meerdere verhuizers en meerdere verhuiswagens.

Contact

Neem contact met ons op voor al uw vragen of opmerkingen!